EMDR voor Jou 

Angsten overwinnen is durven beginnen.Over ons

Hallo, Mijn naam is Nicole Behr. Ik ben 48. Ik ben mama van twee fantastische meiden en woon samen met nog maar een  dame en mijn partner Niels in Wijk bij Duurstede. 

Op mijn 22 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut. Ik heb gewerkt als fysiotherapeut bij verschillende particuliere praktijken, een revalidatie-centrum en ruim tien  jaar in een verpleeghuis. Naast mijn werk als fysiotherapeut heb ik gewerkt als mobiliteit-adviseur bij Altrecht, als manager medisch /paramedisch en heb ik een herstellingsoord opgezet. 

Toen mijn dames klein waren heb ik besloten mijn eigen praktijk te starten . Ik werk inmiddels al 12 jaar als zelfstandig ondernemer. Eerst als fysiotherapeut, maar nu na allerlei opleidingen Coaching,  Cranio-Sacraal therapie, Hypnose en nog vele andere opleidingen richt ik me op trauma-verwerking. Vanaf 2018 ben ik me gaan opleiden op het gebied van EMDR, sinds 2019 ben ik EMDR-therapeut en vanaf nu mag ik mij supervisor bij de BIVT noemen. Dit even in een notendop mijn achtergrond. Naast mijn werk ben ik dol op sporten ( tennis, paardrijden, hardlopen en sinds kort golf) en ben ik hard aan het trainen met mijn lieve hond Lou die ik ook inzet voor hondenangst training. Voor meer informatie en mijn blogs:

 https://www.nicolebehrcoaching.nl

Hoi, ik ben Irma van den Brink, getrouwd en ik heb 2 kinderen. Ik woon ook in Wijk bij Duurstede en ben veel buiten te vinden, ik hou van de natuur en wandelen en doe dat ook graag met mijn 2 honden. Daarnaast ben ik sportief en hou van reizen. 

Mijn studie carrière is begonnen met Hotel Management en Marketing Management, rond mijn 25e heb ik het roer om gegooid. Ik kreeg ontslag en dacht misschien wordt het tijd voor wat anders.  De zorg trok mij wel en na een snuffelstage bij een dagverblijf voor mensen met een verstandelijke beperking viel mijn oog op een vacature voor opleiding in psychiatrie. Eenmaal de opleiding gestart voelde ik mij als een vis in het water,  dit was wat bij mij paste. Via de werkroute als Psychiatrisch verpleegkundige, Casemanager GGZ,  Cognitief -Gedragstherapeutisch medewerker, Counselor, Poh ggz en EMDR- practioner  brengt het mij na 23 jaar hier bij EMDR-voor-jou. Met alle kennis en ervaring ben ik een professionele hulpverlener die graag met je in contact is en zorg op maat levert.  Meer informatie over mijn werk vind je op de website www.mari-counseling.nl
E-mailen
Info