EMDR voor Jou 

Angsten overwinnen is durven beginnen.  Interessante berichten over EMDR

Vakantie 2021:

De praktijk is de gehele maand augustus gesloten.

Wij zullen nieuwe aanmeldingen vanaf september weer in behandeling nemen.Inloop middag bij EMDR voor Jou!

Is EMDR iets voor jou? Heb je vragen of ben je nieuwsgiering, loop bij ons binnen, je bent van harte welkom!

 

  • datum: 5 Juli 2021
  • locatie: Langs de Wal 12, Wijk bij Duurstede
  • Tijdstip: 13.00- 15.00

 

 

Maand actie

Ben je nieuwsgierig naar "waarom je dingen doet zoals je ze doet" of merk je dat je steeds weer in dezelfde valkuilen loopt? Vul dan de vragenlijst in op de home pagina . Deze lijst geeft inzicht in jouw gedachten patronen. Wij bieden jou een gratis online gesprek aan waarin wij meer uitleg geven hoe deze patronen invloed hebben op jouw huidige leven.

We hopen je snel te ontmoeten.


22 januari 2021:  

Reflecteren hoe doe je dat?

 Door een “open geest”,  zo leer je dat: 

  1. Sta regelmatig stil en laat alles even zijn zoals het is. Onderdruk niks, loop niet weg voor datgene wat nu een appèl op je doet.
  2. Zorg dat je aanwezig bent, door jezelf te aarden.
  3. Ga met je aandacht naar wat er nu gebeurt, niet wat er was en niet wat er komt.
  4. Zorg dat je tot rust komt en vrede vindt in de omstandigheden op dit moment.
  5. Sta jezelf toe dat je niet alles weet. 


19 Januari 2021:

Iedereen kan keuzes maken!

Realiseer je dat je altijd een keuze kunt maken, jij bepaalt tenslotte of je het een of het ander doet. De keuze die je maakt laat je afhangen van je motivatie om te willen veranderen of de vervelende consequenties die er misschien komen. Ondanks dat kan je altijd een keuze maken!

03-december 2020:

Het is niet jouw schuld!

Wat is het verschil tussen een pessimist en een optimist? Een van de grootste verschillen is gelegen in het duiden van positieve en negatieve ervaringen en gebeurtenissen. Een optimist zoekt de verklaring voor een vervelende gebeurtenis in een externe factor zoals toeval of andere mensen, terwijl een pessimist de schuld voor het nare wat hem overkomt bij zichzelf legt. Wanneer je het niet lukt om alles te doen wat er van je verwacht wordt, wijt je dit misschien aan jezelf, doe niet genoeg mijn best of ik ben niet slim genoeg. Het is dus MIJN SCHULD!

Een gezondere, optimistischer benadering zou zijn om te onderkennen dat ons onvermogen om alles aan te kunnen wat er van ons verwacht wordt, te wijten valt aan externe factoren. Het ligt dus NIET AAN JOUW!

Er is teveel wat je moet doen, de informatiestroom die op je af komt daar heb je geen vat op, en je kunt nu eenmaal niet alles doen. PUNT

Dat er te veel op je af komt, ligt dus niet aan jou. Het is dus ook NIET JOUW SCHULD dat je niet alles kunt. 

01 december 2020:

Loslaten; Loslaten is mogelijk maken. De wereld wordt gewonnen door wie loslaat. De wereld laat zich niet winnen door wie krampachtig blijft proberen.  Lao Tse 

Het AD 01-09-2020:   wat is nu EMDR?  filmpje:

 https://www.ad.nl/gezond/zo-werkt-emdr-door-te-bewegen-met-je-ogen-verlicht-je-de-pijn~a6adb28c/?referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com%2F

E-mailen
Info